Csak szerintem lett ennyire elrontva a stardoll?
Sziasztok!
Nagyon rossz lett,nehezen lehet fejlődni, a ruhák háromnegyede nagyon drága,akik be vannak fizetve mindent megkaphatnak,és csak ritkán találok olyan chatet is ahol normálisan lehetne beszélni valakivel. Folyton összevissza rendezik egyedül a napi ajándékkal ha tudok szerezni sc-t az akadémiát már megcsináltam. 3 éve játszok de régen ezerszer jobb volt sokkal több ideig is játszottam vele most már kezdem megunni így, hogy semmit sem lehet csinálni benne. Azoknak a felhasználóknak a véleményére lennék kíváncsi akik több ideje játszanak ők mit gondolnak erről. Köszönöm a válaszokat! :)
Nagyon elrontották! Főleg a legújabb külalakjjjja nem tetszik. Bár én csak 1 ëve játszom. Alig lehet pénzt keresni, az akadémiával már én is végeztem. Minden nagyon drága! Vagy bunkó vki(óriás szempilla, sablon arc, drága haj, tetkó, fekete ruha stb) vagy nagyon nyomi aki írni se tud, a legkisebb csoport pedig a rendesek és normálisak.
Mi a stardoll neved, kérdező? :)
2-es vagyok. Laáttátok?! Nincs gardrób!!! Oldalt a sávban látod a ruháidat összetömörítve!!
És mindenki látja a tárolódat! Na ez már az elrontások elrontása!!! xD :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!