Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem lett ennyire...

Csak szerintem lett ennyire elrontva a stardoll?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon rossz lett,nehezen lehet fejlődni, a ruhák háromnegyede nagyon drága,akik be vannak fizetve mindent megkaphatnak,és csak ritkán találok olyan chatet is ahol normálisan lehetne beszélni valakivel. Folyton összevissza rendezik egyedül a napi ajándékkal ha tudok szerezni sc-t az akadémiát már megcsináltam. 3 éve játszok de régen ezerszer jobb volt sokkal több ideig is játszottam vele most már kezdem megunni így, hogy semmit sem lehet csinálni benne. Azoknak a felhasználóknak a véleményére lennék kíváncsi akik több ideje játszanak ők mit gondolnak erről. Köszönöm a válaszokat! :)

2015. szept. 6. 14:23
 1/4 anonim válasza:
Főleg a játékosok változtak... Megy a hack-elés, a dollopás ezerrel. A ruháj valóban drágák, de akik fizetnek is a stardollárért... nem járnak túl jól, mert 500 ft-ért 100 sd ( vagyis játékpénz :D) szerintem kevés. Igaz már én is fizettem a játéknak, de az csak pár alkalom volt. Az akadémiás feladatokért kaphatnánk/kaphattunk volna több sd-t. Az unalmas chatszobák meg azért vannak, mert egyre több 10 éves talál rá a játékra :D Én egy éve játszok, és szerencsére összefutottam pár értelmesebb emberrel is :D Persze akikkel azért hüjéskedni (is) lehet :)
2015. szept. 7. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon elrontották! Főleg a legújabb külalakjjjja nem tetszik. Bár én csak 1 ëve játszom. Alig lehet pénzt keresni, az akadémiával már én is végeztem. Minden nagyon drága! Vagy bunkó vki(óriás szempilla, sablon arc, drága haj, tetkó, fekete ruha stb) vagy nagyon nyomi aki írni se tud, a legkisebb csoport pedig a rendesek és normálisak.

Mi a stardoll neved, kérdező? :)

2015. szept. 14. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Laáttátok?! Nincs gardrób!!! Oldalt a sávban látod a ruháidat összetömörítve!!

És mindenki látja a tárolódat! Na ez már az elrontások elrontása!!! xD :/

2015. szept. 17. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is el lett rontva:/ Már 4 éve játszom és bizony, régen sokkal jobb volt. Valóban, minden nagyon drága, és hónapokig gyűjtök, mire tudok venni egy nekem tetsző darabot..:/ Normális embereket meg alig lehet már találni sajnos.. Tele van már ilyen 20 kg sminkben levő, 1000 sd-s hajú, miniruha, swag, yolo, dollokkal, akik a világért se köszönnének, flegmák és lenéznek ha ne adj Isten, nem olyan hajam van mint nekik. Meg ez a: lakhely: közöd? korod: közöd? telószám: 06... na takarodj! Ezeken már sírok:D A másik véglet meg az ilyen kis 8 évesek, akik nemhogy írni nem tudnak, de próbálják utánozni ezeket a díszmajmokat. (Félreértés ne essék, beszéltem már ott is, aranyos 8 évessel, és abszolút normálisnak mondható "swagyolo" kinézetű lánnyal is, csak az én tapasztalataim alapján, többnyire ezek a jellemzőek.)És az is zavaró, hogy nincs gardrób, és láthatják a tárolómat:D
2015. okt. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!