Fifa 15-ben nem működik rendesen a lövés?
Figyelt kérdés
Megvettem a fifa 15-t (PC, angol nyelvvel) és baj van a lövéssel. Amikor mondjuk 16-20-ról lőni akarok akkor ellövi 5-10 méterekkel a kapu mellé, csak akkor tudok gólt lőni ha olyan 6 méterig beviszem a 16-oson belülre. Mi lehet a probléma? (d betűre van téve a lövés- shoot,header)2015. szept. 6. 10:39
1/1 anonim válasza:
Én joystickon játszom. Elég nehéz gólt lőni vele 20-25 méterről. De én általában a kapusba lövöm. Ez sztem játék hiba. 15-ben könnyű 1-1 ellen gólt lőni, elgurítani a kapus mellett. 14-ben mindig a kapusba rúgtam. Ott viszont jól mentek a távoli gólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!