Admin rangok, kiknek adnak a készítők?
Az lenne a kérdés hogy a szerver készítők kiknek adnak admin rangot gondolok itt minecraftra , tf-reaz ismerőseiknek barátjaiknak vagy csak úgy
( nem mintha szeretnék admin lenni csak kiváncsi vagyok rá )
Egy ideje egy Garry's Mod szerveren dolgozok, egyenlőre senkinek sincs rajtam kívül adminja, de ha valakinek adnék az:
... egy olyan barát/ismerős, akiben tényleg megbíznék és ért is a játékhoz.
... egy olyan ember aki tényleg érti a dolgát, nem csak in-game, hanem pl. tud LUA kódolni. De itt is fent áll az hogy már elég ideje ismerjem az embert. Bár ez valószínűleg nem fog bekövetkezni. Saját magam is képes vagyok a szükséges dolgokat kódolni.
Többször is feljött már a szerverre pár ember, aki azzal nyitott hogy adjak már neki admint mert ki szeretné próbálni. Aki csak úgy osztogat admin rangot, annak elment az esze. Garry's Mod-ban egyrészt a többi játékosnak hatalmas előnyt lehet vele adni, másrészt pedig a szerverben is olyan károkat okozhat, amit csak nagy időráfordítással lehetne visszafordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!