Dorten kérdése:
Mert nem megy a minecraft szerver?
Figyelt kérdés
Azrro lene szo hogy hamachis szervert probalunk csinalni 3 man , es mivel en fogtam neki ennek a dolgonak en probalgattam lenni az admin , de egy ido utan eszrevetem hogy nem tudnak racsatlakozni a baratim a szerverre. Ez a dolog van egy masik baratomnal is , de a harmadiknal mindig mukodik a szerver. Mi lehet a problema? (U.I.:angol billentyuzet , bocs)2015. szept. 2. 17:09
1/3 anonim válasza:
Hát ez nem túl sok infó.
Mindannyian benne vagytok egy hamachis szobában (vagy legalább is mindenki veled kapcsolatban), mindenkinél (beleértve téged is) megy a hamachi online-ban (látjátok egymást online, zöld pötty).
Utána a server.properties-ben a hamachis IPv4 címed van megadva, a port 25565, a maximum játékosok száma 4-5.
Utána a barátaidnak a TE IPv4 címedet kell megadniuk a szerver address-nél. Tehát ha a tied mondjuk 1.23.456.789:25565, a barátodnak meg 9.87.654.321, akkor neki az 1.23.... osat kel lbeírnia, nem pedig ami a sajátja.
2/3 anonim válasza:
Ha azokat megcsináltad amiket az első válaszíró írt azután a server.proteriesben az online modot át kéne írni false-ra és ha ezután mindig visszaírja falsera ha belépsz akkor a run.bat fájlba kell átírni az o:truet- o:false-ra
3/3 A kérdező kommentje:
Es akkor mukodni kellene a servernek???
2015. szept. 10. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!