Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom mit csináljak. LOL...

Nem tudom mit csináljak. LOL Shaco jungle? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval 17-es vagyok, és 20-as szinttől kezdem kitölteni majd a rúnaoldalakat, de Shacora van elég IP-m és nagyon tetszik de szerintetek runa page nélkül is tudnék vele junglebe menni?

2015. szept. 1. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, mert az earlyje rúnával is elég necces.
2015. szept. 1. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, shaco eléggé nehéz lenne számodra, szerintem. Csapatharcokban még én sem bírok vele semmit kezdeni, ráadásul elég papír bármit is csinálsz, ennek tetejében még high risk high reward champ is, ami annyit jelent, ha a játék elején elszúrod akkor oda minden.
2015. szept. 1. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem 30-ig ne foglalkozz a rúnákkal, mastery elég

shaco pedig felejtős szerintem, ahogy írták elég nehéz

plus inkább csak idegesítő champ, mint hasznos :D

ha van egy értelmes csapat és vesz red trinketet onnantól semmit nem ér

csak ált. mindenki ward trinketet vesz még ha 5 stealth ellen lennének akkor is :D

2015. szept. 3. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó : nagy hülyeség lenne nem el kezdeni runákat venni 20 szintesen , mivel NAGYON SOKAT SZÁMITANAK a rúnák, bármennyi is van . Ráadásul minden szinten csak egyet kell meg vegyél utána , és mire 30as leszel egyből mehetsz rankedezni , mert lesznek runáid .

Kérdező: shaco tényleg nagyon nehéz champ , nem érdemes vele foglalkoznod ezen a szinten , sok időbe telik elsajátítani vele a játékot . Inkább próbálj ki hősöket , aztán kérd ki azokról is a véleményed , majd ha el határozod magad , akkor vedd meg .

2015. szept. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!