Gta san andreas. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! egy olyan hibával szeretnék hozzátok fordulni hogy a san andreas játszása közben teljesen radnom szerüen elsötétül a monitor. Van amikor 5 perc után van amikor fél óra mulva tök sötét lesz és rá 5 percre újraindúl a gép. Win 7 van a gépen, crackelést és patch-et próbáltam már de nem sok sikerrel. Légyszives segítsetek.2015. szept. 1. 12:08
1/2 anonim válasza:
Üdv! Más játéknál nem csinálja esetleg ezt? Lehet valami hardwares dolog, de az is lehet, hogy a crack nem jó. HOODLUM verziód van? Azzal normálisan kell, hogy működjön. De mielőtt berúgnád a számítógépszerviz ajtaját, lehet, hogy feltenném a legfrissebb drivereket. VGA, DirectX, stb. Ha nem segítenek, akkor próbáld ki egy frissen telepített Windowsal. Ha így sem jó, akkor lehet megnézetném a gépet egy szervizben, mert ha jó a crack, fent vannak a driverek, és a rendszerkövetelmények is megvannak, akkor működnie kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen HOODLUM- os verziót használok.Bár két crack is volt hozzá mindkettővel ugyanaz. Mondjuk azt elfelejtettem mondani hogy egy 2008 ban berg asus laptopról próbálok játszani vele. Régen Az nfs mw probléma mentesen ment rajta szal a rendszerkövetelmény tuti megvan. Mondjuk más játékkal Az elmult pár hónapban nem próbálkoztam de majd kipróbálom azt is. Az op rendszer meg nemrég lett újra húzva. Köszönöm a válaszod. :-)
2015. szept. 2. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!