Mi a véleményetek a Dragona nevű mmorpg-ről?
Figyelt kérdés
Ha valaki játszott már vele megoszthatná a tapasztalatait. Előre is köszönöm!2015. aug. 31. 12:09
1/5 anonim válasza:
Egy öt éves távol-keleti tucat MMO, aminek a szervereit már egy év után lelőtték, és aki akarta, licenszelhette. De ha valaki nem hajlandó angol játékokkal játszani, nemigen van jobb alternatívája.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs bajom az angollal, csak egyik ismerősöm mondta próbáljam ki. Gondoltam rákérdezek mielőtt letöltöm. De ha sablon, akkor hagyom. Esetleg valami, amit ajánlanátok? Valami újabb érdekelne inkabb. Mmorpg kategóriában.
2015. szept. 1. 07:54
3/5 anonim válasza:
Ingyenesek közül:
TERA
Neverwinter
RIFT
Archeage
Skyforge
Egyszer megvevős, havidíj nélküli:
Guild Wars 2
The Secret World
4/5 A kérdező kommentje:
A GW2 ingyenes lett, szóval azt mindenképp kipróbálom. Tera... sok sok időt játszottam vele anno.
2015. szept. 1. 21:21
5/5 anonim válasza:
#4: Ingyenes a Guild Wars 2? Na, erről lemaradtam! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!