Mi baja a Need For Speed Most Wantednek?
Eredeti a játékod? Mert ez önmagában lehet probléma.
Illetve próbáld meg XP kompatibilitással indítani.
Nem, a játék nem eredeti de nem hiszem hogy ez gond lehet mert akkor máskor is kifagyna. Elvileg. Meg amúgy szerintem már sehol nem lehet kapni ezt az igen csak jó játékot.
Winxp kompatibilitással lett elindítva, az összes xp service pack-al megpróbáltam azóta (amit a gép felajánl) de mindig kifagyott mikor valami nagyot elértem.
Köszi a választ.
Én megpróbálkoznék más verzióval, mert a létező összes torrentes játék hibás. Csak nem mindig jönnek elő a problémák, az esetek nagy százalékában nincs semmi baj, aztán látod, ez meg kidob.
Steamen kapható egyébként a játék csak.
Üdv!
Nekem eredetiben van meg a játék és azt vettem észre én is, hogy amikor zsaruzok akkor nagyjából egy órát tudok menni, utána leáll a játék. Xp-n is játszottam, Win7-en is, és mindkettőnél csak akkor állt meg, ha nagyjából egy órája a zsarukkal játszottam. Nálam szimplán megáll a kép, még akkor amikor üldöznek, nyomok egy entert és kilép a játékból. Esetleg tudna vki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!