Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Konzol Gondok? A helyzet,...

Konzol Gondok? A helyzet, hogy nekem GoTY-féle Morrowind van meg + kiegészítők. Erre a MorrohunFull felrakva. Megy rendesen a játék, meg a magyarítás is. Viszont a konzollal van egy-két gondom.

Figyelt kérdés
Először is: A "0" gomb lenyomásàval hívom elő. Ez nem is baj, de sok cucc ID-je tartalmaz 0-át (jelen esetben a "common_skirt_01) és ha megnyomom, akkor bezáródik a konzol, ergó sok kódot alapból nem tudom használni. Megoldás?

2015. aug. 30. 21:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

-Intel Fw82001db alaplap (ezen van integrált videókártya=nagyon gyenge)

-2GHZ-es processzor

-512 MB DDR1-es RAM

:DDD

2015. aug. 31. 02:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, valóban a VGA ami szűk keresztmetszet nagyon, mondjuk lap tipusa alapján nem tudtam meg érdemi információt, de ha van rajta AGP foglalat, akkor egy kártyát beletéve lehet jó lenne. Régebbi AGP-s kártyákat meg jóformán egy tábla csokiért be lehet szerezni. :)
2015. aug. 31. 02:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam rá, hogy veszek egy olcsó AGP-s videókártyát, csak nem igazàn volt meg az ösztönzőerő". :D

Meg elméletileg bátyjám nemsoká vesz egy nagyon jó gépet, amin a Skyrim is futni fog mindennel maxon!! :DDDD

Mivel a Crysis is megy rajta, sőt hasït! Azt várom..

2015. aug. 31. 15:26
 14/21 A kérdező kommentje:
Visszatérve a Morrowindre, az miért van, hogy néhány cucc ID-je nem tartalmaz alsó vonalat? Például a Sötét Testvériség mellvértjének az ID-je: DarkBrotherhood curiass. És ezt nem fogadja el a játék.
2015. aug. 31. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Két ötletem van arra, vagy rakj be egyet a szóköz helyére, vagy egyszerűen szóköz se legyen. Nem garantált hogy működik, de ezt a két ehetőséget látom csak lehetségesnek.
2015. aug. 31. 23:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Jó, köszi, megpróbálom. És bocs, hogy eddig nem válaszoltam, csak érettségizek! :D
2015. szept. 5. 06:59
 17/21 A kérdező kommentje:
És azt véletlenül nem tudod, hogy modokat honnan lehet szerválni? Mer én kerestem, de semmi használhatót nem találtam. Leginkább a Better-féle modok érdekelnének, meg esetleg a Nude Mode. :DDD
2015. szept. 20. 10:00
 18/21 anonim ***** válasza:
2015. szept. 20. 19:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Csáó!

Rég volt már a kérdés. :D

Azt a gépet kukáztuk, vettünk egy másikt, amivel ugyancsak sok gond van, de lényegesen erősebb, mint amivel anno toltam.

Morrowind+Tribunal+Bloodmoon kijátszva. Skyrim-ban többszár óra, Alduin-t egyszer már legyőztem, Astrid-ot a saját tőrével öltem meg. Tényleg rohadt jó játék.

Oblivion meg egy optimalizációs zsákutca. :D Kb. olyan 20 FPS-em volt..

Az Online van még tervben. De addig a Gothic-okat nyomom.

2018. febr. 12. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Az Online sem rossz, elég jó sztorit pakoltak abba is, na meg a Witcher eket érdemes megprobálni még.
2018. febr. 12. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!