Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet az ark nevezerű...

Szegényes99 kérdése:

Hogyan lehet az ark nevezerű játékban az alfa T-rexre feltenni a nyerget?

Figyelt kérdés
Sokan most azt gondoljátok hogy nem lehet alfákat szelidíteni. Ez így is van de én host localban játszom most és ott van 1 cheat amivel meg lehet bármit szelidíteni egyböl "altatás" nélkül ha valaki tudja hogyan lehet rárakni a nyerget az írjon akkor is ha mod kell hozzá (és ha kell elküldené a linket vagy megmondaná hogyan kell hozzá jutni?)

#alfatrex #Trexnyereg
2015. aug. 30. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Gratulálok a fogyatékosságodhoz és ahhoz hogy csak csalással tudsz legyőzni másokat... Te most találtál egy olyan csalást amivel megszelídítheted, már csak egy olyan kéne amivel rá tudod tenni a t-rex nyerget ugyanis, ha alapból nem lehet szelídíteni akkor miért lehetne nyerget rakni rá?
2015. aug. 30. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
öm... nem tudom olvastad-e a kérdést de benne volt hogy host localban játszom ami annyit tesz hogy singel player mod amiben ha csalok senkinek sem ártok csak kipróbálom a dolgokat amiket onlinemodban nem tudnék de mind1 is hiszen van 1 olyan hülye szokásom hogy elöbb kérdezek aztán keresek utána a dolgoknak de ígérem megváltoztatom. a lényeg az hogy már nem kell válaszolni mert rájöttem
2015. aug. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!