Asphalt 8 ban, hogyan törnek össze folyton?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. A multiplayer módban én hiába megyek neki bárkinek, nem történik semmi, de ha már valaki egy kicsit is nekem koccan, egyből összetörik a kocsim és onnantól már bukta az egész verseny...2015. aug. 30. 10:42
1/2 anonim válasza:
Van olyan.Én megyek padlógázon a kocsimmal 250-nel.A másik autója mögöttem van még.Az 270-nel megy.De nem csak simán megelőz, hanem nekemjön hátulról, mert akkor összetörök.
2/2 anonim válasza:
Sziasztok!
Azért, mert a mögöttetek jövőknek jobb a gyorsulása. Én most a citroen survolttal megyek, teljesen maxra felturbóztam rajta mindent, így a gyorsulása most 2.2 azt hiszem. Azóta én knockdowne-ozok le mindenkit. :)
De vigyázat! Multiban vannak csalók! Teszteltem, én egyszer sem wreck-eltem, semminek nem mentem neki, szépen drifteltem be a kanyarokat (a full felturbózott citroen survolt-omban) és vannak még is, akik 20 mp-vel hamarabb érnek célba. Mi ez, ha nem csalás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!