Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A lolban rossz a 24/6/12...

A lolban rossz a 24/6/12 stat? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Én nagyon örültem neki, de csak Katával sikerül (mással nagyon nem is játszok), és az oszt.társaim azt mondták nem is olyan jó, mert sokszor haltam. Meg szeretnék összehozni egy pentát (csak bot meccsben jön össze, de ott sok)de mindig csak a 3 as gyilkosságig jutok, ritkán 4 es. :/ 26-os szintű vagyok :/

Előre is Köszi! :) 13/L

2015. aug. 29. 15:37
 1/6 anonim válasza:

Ez normálban vagy botok ellen történt? Mert normálban ez már király :D 6 halál az nem sok a killjeidhez képest. Egyébként számold ki a KDA-d.

(Killek száma + Assistok száma)/Halálok száma

Minél nagyobb ez a szám annál jobban teljesítettél :P

2015. aug. 29. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz stat, de mindig próbálj lehető legkevesebbszer halni. Ha fed vagy, akkor 500 goldot kapnak érted, ami azért nem kevés.

Kezdj el valami mással is játszani, mert hozzá fogsz szokni az assassinokhoz. Az assassinokat pedig könnyű harcképtelenné tenni 1-2 CC-vel (stun, snare, slow, snare stb). Ajánlom Luxot.

2015. aug. 29. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

A stat nem rossz,de katarinával nem nagy szám,beugrasz,ulti instant kill...

Kb mint Yi-vel...

LeBlanc,Veigar,Orianna azzal már jobb szó a 24/6/12 stat

2015. aug. 29. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Normálban volt (bot meccsben sokkal jobb szokott lenni) , és tudom csak Kata nagyon tetszik :D

Most azon gondolkozok kit vegyek Riven, Ahri vagy Yasuo

Félek hogy Yasuot nem tudnám kezelni.. :/

6400 ip van szerintetek kit vegyek meg?

2015. aug. 29. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha normálban mennél (mert botgémben mintha nem is lennének lanek) és topra akkor Riven, ha sok AP midesed van akkor jobb lesz Yasuo de Ahri sem rossz. Én személy szerint Rivent ajánlanám.
2015. aug. 30. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Inkább a midesekért vagyok oda, de Rivent is megvettem Yasuo mellé és nagyon tetszik! ^^

2015. szept. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!