Olyan skinek amik most jönnek be mystery giftből eshet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy most jönnek be a projekt skinek(...Nincs annyi rp-m hogy megvegyem őket de annyi van hogy kinyissak egy 975-ös mystery-t...) lehetséges, hogy a projekt zed kiessen belőle?2015. aug. 28. 12:00
1/4 anonim válasza:
Miután bekerül a játékba igen. Viszont ennek az esélyét nyugodtan számold ki. Nem számolgatok hogy NEKED hány darab legalább 975rp-s skin hiányzik a karaktereidhez, de sejtem, hogy kevesebb lesz a végeredmény 1%-nál.
2/4 anonim válasza:
1350 RP-s skineket kisebb eséllyel ad, hacsak nincs vmi event és nincs megnövelve a százalékos esély, de az mostanság nem lesz.
3/4 anonim válasza:
Kiegészítés (2#),
a PROJECT skinek (Yi kivételével - PROJECT M.Yi 1820RP) 1350 RP-be kerülnek, és én nem tudok semmiféle 975 RP-s mysteryről mostanság.
4/4 A kérdező kommentje:
ajándékoknál van a min 975-ös skines mystery és tudom hogy nagyon csekély rá az esély
2015. aug. 28. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!