Europa Universalis IV Demóban hogyan tudok játszani bármelyik országgal?
Helló. Nem olyan rég töltöttem le a Demót Steam-ről és hallottam olyat, hogy a játszható 4 országon kívül is lehet játszani bármelyik országgal (állítólat csak pár fájlt kell átírni de nem tudom melyikeket).
Mielőtt még jönnének az olyan válaszok, hogy "inkább vedd meg az eredetit" és társai, szeretném elmondani hogy tervben van, csak még próbálgatom a Demót.
Valaki tudna nekem segíteni?
ja és a legjobb stratégia eddig! Csak az ára elég eltúlzott :(
Paradoxék most jelentettek be egy hasonló grand strategy-t sci-fi témával, az is ígéretes (Stellaris)
Húh na ezek gyors válaszok :D
#1 válaszoló
Letölteni nem szeretném, mivel szerintem az nem annyira biztos.
Full DLC-s csomag 110 €? Na az nem olcsó, annyira nem hogy nem is engedhetem meg magamnak. :P
Amúgy G2A.com-ról szeretném megvenni az alap játékot DLC nélkül (egyenlőre, de később lehet szánok rá egy keveset).
#2 válaszoló
Hallottam a Stellarisról, és tetszik. Tipikus Paradox stratégia játék, de legalább elszakadtak a történelemtől és bele mertek fogni valami olyanba amelybe eddig csak néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!