Ki a legjobb lövész LoL-ban?
Jinx elég jó, de nem elég mobilis. A profik inkább olyanokat játszanak, akik jobban képesek a menekülésre. Bár egy jó adc nem a champen múlik, hanem a helyezkedésen és a skillen. Aki nem tud jól farmolni és meghal a teamfight elején, annak mindegy kivel játszik egy tf-el vagy egy varussal.
sztem:
tristana
graves
sivir
corki
lucian
vayne
caitlyn
ashe
twitch
mf
ebben a sorrendben kb, de nerf is sokat játszik. valamelyik nap egy mf nyerte meg nekünk a meccset 12-2-be végzett
Helló!
Nekem például Miss Fortune és Sivir a kedvenceim az ADC-k között (Support Main vagyok). De ha ADC-zel akkor általában trollpickezek, például Karma (Kedvenc Hős), Sona meg ilyenek.
De amúgy minden ADC erős csak tudni kell vele játszani.
Tristana és Graves már régen nem a legjobb. Nagyon meta champnek most Vayne, Lucian, Jinx, Corki, Sivir számít.
(Megjegyzés: A játékos tudása többet számít egy champion kitjénél.)
Hát öhm, Vayne és Lucian annyira nincsenek a metában; a mostani team compok nagyobbik részébe nem illenek bele. Sivir és Kalista mennek legibkább, aztán Corki és Tristana, esetleg Varus.
A kérdésre válaszolva: nem nagyon van olyan, hogy "legjobb". Soloq-ban az a lényeg, hogy te jól játssz vele, 5v5-ben meg hogy jól menjen a kit-je a csapattársaidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!