Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen autós, rally-s játékok...

Milyen autós, rally-s játékok vannak amikre be lehet állítani a kormányt és a pedálokat?

Figyelt kérdés
X-pand Rallyval, Colin Mcrae, 4x4 rover ilyenekkel játszok, tudtok mondani nekem ti is valami játékot? Ki mivel szokott? Nekem a billentyűzettel nem tetszik, olyat mondjatok amit be tudok állítani kormányra és pedálokra. Köszönöm!

2015. aug. 26. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nem ősrégi autós játékok 98%-át be lehet állítani.
2015. aug. 26. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Grid 2, Need For Speed-et( bármelyik részét) is szerintem, Screammer 4x4, Euro Truck Simulator 1-2, Midtown Madness 1-3,
2015. aug. 26. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, hogy a komolyabb szimulátorok nem ismerik fel a gagyi, olcsó kormányokat.
2015. aug. 27. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:

3. válaszoló!

Szerintem neked nem nagyon van hozzá közöd hogy, milyen kormánya van a kérdezőnek!

Ha gagyi ha nem akkor is felismeri legfeljeb te vagy hozzá buta hogy megcsináld!

2015. aug. 27. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

#3: Mondtam én, hogy milyen kormánya van a kérdezőnek? Ezt csak te láttad bele.

A butaságnak ehhez semmi köze, a komolyabb szimulátorokban (iRacing, Project CARS, Assetto Corsa, stb) NEM lehet bekalibrálni az olcsó kormányokat, következésképpen nem is lehet irányítani velük a játékot. Légy szíves, ne oktass ki abból, amivel 15 éve foglalkozom munka- és hobbiszinten.

2015. aug. 27. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem szerinted érdekel a 15 év hobbi szinted?

Abban igazad van hogy nem megfelelően lehet beállítani de lehet vele úgy is játszani.

Attól hogy, az olcsó kormány is lehet jó, márkás, lehet hogy használt de attól még megfelelő.

2015. aug. 28. 13:54
 7/7 Alighanem19 ***** válasza:
#6: Aha, aztán fogod a kis 180°-os kormányodat, mozdítasz rajta 1 cm-t, és máris megpördülsz, beleállsz a falba, vagy kiszállsz a kavicságyba. Hidd el, hogy vannak olyan játékok (nem a Need for Speed meg a GRID kategóriája), amit nem lehet 10-15 ezer forintos kormánnyal játszani.
2015. aug. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!