Ki szeret Minecraftozni rajtam kívűl? :D
Figyelt kérdés
Unatkozom, mert most öcsém MC-zik. Szóval kíváncsi vagyok itt ki szokott minecraftozni xd.
Kort, nemet is írjatok. :)
16/l
2015. aug. 25. 10:00
1/9 kszk2 válasza:
Én főleg modpack-okkal szoktam játszani (FTB/Tekkit/ATLauncher)
+Redstone-ozni is szoktam
15/f
(Eredeti Minecraft)
2/9 anonim válasza:
Régen nagyon szerettem, bár inkább kreatívban építkeztem:D Jelenleg már nem nagyon van mit csinálni, úgyhogy más játékokkal játszom, pl skyrim, dragon age, starcraft. 18l
3/9 adventurer111 válasza:
Én inkább saját modpackokat rakok össze és azokkal szoktam főleg meg persze egy pár redstone herkenytyűt is csinálok néha. 15/f
4/9 Adrienn2003 válasza:
Én házakat építek,dizájnosítok, redstone kütyüket alkotok,mappokat játszok végig.
12/lány
5/9 Jófej:D válasza:
Én már eléggé meguntam és szerveren nem annyira szeretek játszani (+ nem találtam törtre egy jó minigame szervert, ha valaki tud írhat :)), de régen sokat survivaloztam mindenféle moddal. 15/f
6/9 anonim válasza:
Én szeretem. 2012-ben kezdtem, többször abbahagytam, de mindig jó újrakezdeni :D Modot nem használok, mert én nem tartom szükségesnek. Legendary MC klienst és SkaiaCraft launchert használok :s (#csakazértseveszemmegxd) Ennyi. 15/f
7/9 anonim válasza:
Ja, és mostanában inkább MTA-val játszom, de a minecraft örök klasszikus :D
8/9 anonim válasza:
Én mostmár csak akkor játszok, ha tényleg nagyon unatkozom.
Általában commandokat szoktam használni, vagy saját textúra packot szerkesztek. 15/f
9/9 anonim válasza:
Nekem is öcsémtől ragadt rám képes lennék napokig játszani!! Szoktam hardcore-ban is de ott kituzok magamnek célokat és túlélőben is!! De szoktam mappokat is készíteni!! Meg házakat szobákat hasonlókat építeni külömböző texturábam! Meg épp mihez van kedvem!! Akkár redstone is!!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!