Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mortal Kombat X android:...

Mortal Kombat X android: Raiden challenge nem lesz többé? (többi lent)

Figyelt kérdés
MKX mobilos változatát egy haverom ajánlotta. Neki volt már Raiden challenge. (én akkor kezdtem el játszani amikor már vége volt ennek) Már játszom egy ideje azóta volt Mileena challenge és most Jax challenege. (ezeket megnyertem) Valaki nem tudna egy event naptárat ezekhez? És ha már itt tartunk Koin eventel mi lett?

2015. aug. 24. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Raiden és Liu Kang challenge volty azoknak vége.

Ahogy mondtad, most volt Mileena meg Jax challenge.

Raident sajnos csak a challenge-el lehetett megszerezni, de a többi 3-at a challenge után a store-ban is lehet kapni.

Az idgpontokról nem sokat tudok, azt tudom, hogy a legutóbbi frissítésben volt a Liu Kang, a Mileena és a Jax challenge, szóval ha majd a Jax is lejár, akkor talán lesz egy új frissítés 3 új challenge-el. Vagy koin eventtel.

Raidenről egyébként én is lecsúsztam, mert a challenge után kezdtem játszani... Ez van :)

2015. aug. 26. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Már Liu kang-ről is lemaradtam? :( Raiden és liu kang már nem megszerezhető? Pedig ezek a lényegesebb karakterek.
2015. aug. 26. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek a jövőben nem lesznek?
2015. aug. 26. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Raiden sanjna nem, ahogy mondtam, én is lecsúsztam róla, de Liu Kanget meg lehet venni a storeban jó sok lélekért.

Challenge pedig lesz még, miután lejár a Jax challenge és kijön az új frissítés.

Gondolom olyan karakterek lesznek, akik eddig nincsenek benne (Erron, Takeda, Jacqui, Ferra/Torr stb...)

2015. aug. 27. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Liu kang storeban nincs. Csak annak van meg storeban aki megnyerte, hogy összerakja. Amugy köszi a választ a többit megnyerem.
2015. aug. 27. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Hú tényleg erre nem gondoltam...

De ki tudja, talán egyszer megkapjuk őket Test your Luckban.

Csak azért mondom, mert egy haverom Injustice Scorpiont kapott Test your Luckból, egy másik meg Ninja Mime Johnnyt.

Nekem is megjelent már mind a kettő, csak rosszat választottam... :(

2015. aug. 27. 17:38
 7/7 avatar87 válasza:

test your look -ba liu kang és raiden is megjelent már nekem, de sajna nem rá nyomtam....

amúgy hiányolom mind kettőt én is mert a grandmaster sub-zero mellé kéne egy erősebb karakter az "alapokból" :)

2015. okt. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!