SeeMTA frakció segítség?
A kérdésem az lenne, hogy elkezdi a játékot full üresen, az mégis honna szerezhetne fegyvert úgy, hogy ne ő húzza a rövidebbet, ne rabolják ki, próbálok haverkodni, meg minden, hogy legyen valami szállítóm, fent vagyunk TS-en és még úgy is kirabol.
A másik lehetőség a frakció, ott oké, hogy ha belépsz, akkor már vágnak át meg rabolnak ki, és fizud is van, persze RP-zni kell sokat.
A harmadik kérdésem, hogy van a leader és a frakció tagok. Honnan szedik azt a korlátlan mennyiségű pénzt és fegyvert? Nekem furcsa, hogy a semmiből jön.
Most egy alap ember mégis mit csináljon?
Bandázni vagy maffiázni akarok, vagy elég ha csak üzletelhetek velük, de nem tudom ki kicsoda és vagy átvágnak vagy kirabolnak, elfutnak a pénzzel, vagy megölnek.
Valaki válaszoljon ezekre, mert már unom.
Amúgy RP-zni jól tudok, annyira sok tudást nem igénylelt, csak elképzelem IRL, és mindent le RP-zek, de 2 hónapja már csinálom, de mit érek vele, ha semmim sincs, se társak, akikkel hülyülhetek TS-en, a játékban, nincs pénz, ezáltal nincs semmi, és ezek miatt nincs RP sem, sem akikkel RP-zhetek.
Nekem az elég lenne, ha sehova se kerülök be, csak legalább adjanak el nekem fegyvert.
Aztán megkérek 3 havert, hogy jöjjön játszani, veszünk egy jó kis régi fajta banda kocsit, és játszunk magunknak, meg RP-zünk, meg rablunk, csak nem frakcióba, persze majd idővel az is.
Csak legyen valaki akihez mindig fordulhatok ha fegyver kell. Na ezt az embert hol találom meg?
Ismeretséget kell kiépíteni.
Angol névvel, rendes skinnel kell egy bandás elé állni. Kell egyfajta kisugárzás, és jól kell felvezetni a témát.
Amúgy minek kéne fegyver?
Próbálj olyan helyen üzletelni, ahol nem rabolhatnak olyan könnyen.
Értem, köszi a választ.
Viszont a frakció kérdésre még senki nem válaszolt.
Már annyira tudni akarom, hogy honnan van ezeknek annyi fegyvere meg pénze a semmiből, ráadásul a fizetést is ki kell osztani valamiből. Drogot azt termesztik, csakk tippelem, de valamiből el kell ültetni, de a fegyvert nem lehet szaporítani
A drog hajón érkezik, naponta. Egy NPC soron átküzdi magát az erre jogosult illegális frakció, és már vihetik is a cuccot.
Pár fegyvert régen lehetett craftolni, ebből az időszakból nagyon sok megmaradt.
Barkácsboltban, stb...
Már kivették ezt a rendszert, és a megmaradt fegyverekkel kell gazdálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!