Farcry 3-hoz hasonló, openworld, szép grafikájú játékokat tudtok?
Hát úgy hasonló, hogy dzsungelben játszódik szerintem nincs, legalább is nem ismerek ilyet a Far Cry-okon kívül.
Viszont más jó open world játékot tudok mondani.
Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations: 1500 körül játszódik, szép grafika, jó sztori, sok mellékküldetés, ugrálhatsz a házakon, nagyon jó!
State of Decay: zombis-túlélő játék, Cryengine 3 motor hajtja, tehát a grafika elég szép, főleg magasabb beállításokkal. Én közepesen játszok vele laptopon, de így is tetszik. Nagy térkép, a Breakdown DLC-vel bárhova mehetsz, teljese szabad játékteret nyújt ez a DLC.
Dead Island: zombi írtás, túlélés, gyönyörű üdülő paradicsom környezet, szép játék.
Dying Light: Hasonló a Dead Islandhez, nagyobb gépigénnyel. Ugyan az a cég fejlesztette a 2 játékot, elég jó ez is. Itt lehet háztetőkön ugrálni, ez nem szigeten játszódik, hanem egy városban.
Sleeping Dogs: Kínában játszódik, sok verekedés, néha lövöldözések. A sztori nem egy istencsászár, de nem rossz. Az tetszik nagyon benne, ahogy meg vannak oldva a harcművészeti mozdulatok, és ahogy el tudunk bánni egyszerre 10-20 emberrel is. Autókat, és ruhákat vásárolhatsz, nagyon jó kis játék ez is.
Mafia II: Jó játékélmény, 1940-50-es évek, korhű hangulat. Nagyon jó sztori, és eszméletlen küldetések.
Skyrim: Open world szerepjáték.
Fallout 3: Open world szerepjáték, akárcsak a Skyrim. Ez 2008-as játék így nem olyan gyönyörű, de élvezhető, és nagy játéktér, bárhova mehetsz. Sokféle ellenfél, izgalmas helyszínek, néhol kicsit ijesztő is. Nekem bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!