Lanenként melyek mostanában a nagy meta champok (league of legends)?
Ha megkérhetlek titeket kb 4-5-öt minden lane-re.
pl : mid - Varus , Viktor ,Cassio stb...
Nem akarok most sorolni championokat,de a mostani juggernaut patch-ban a tankok erősödtek meg,akiket le is ír,pl:Garen,Nasus,Alistar,Mordeikaiser(topra,most a legjobban "OP" Mordekaiser.)
Botra Jinx,Blitzcrank,Ashe,Sivir(igazából rengeteg jó van)
Mid lane re amiket emltettél,azon kívül lulu,azir,annie,akali,Teemo(tényleg erős mid)
Topra tényleg a juggernautok. Pl. Darius, Morde (bár nem éppen a legjobban használható, én kötekednék ezzel az újítással), Nasus. Jó még Gnar, Irelia is.
Miden Azir, Ekko, Cassiopeia, Diana (!!), Yasuo nagyon kemény (Zedet nerfelték, aztán buffolták, most nem tudom, mi van vele, zsákbamacska). Varus midben nem hiszek, nagyon felállásfüggő.
Jungle-ben jók most a Devourer junglerek (Warwick, Shyvana, Master Yi), továbbá jó még Diana és Elise (Runeglaive-vel). Skarnert nem tudom, elvileg jobb lett.
ADC-nek ajánlom Jinxet, Corkit, Ashe-t (újítás óta egész jó), Vayne-t, Gravest. Még Caitlynt esetleg, ő örök klasszikus.
Support függ a felállástól botlane-n (nem mindegy a párosítás - jó a Jinx/Caitlyn és Braum, Vayne/Lucian és Thresh, Graves és Sona, Draven és Jannát is szeretem). Mostanában jó supportok Alistar, Thresh, Braum, Nami, Sona. (Nautilust nem ajánlom szívesen.)
a riot úgy csilta a lol-t,hogy bármelyik champ bármerre mehet
mid jana
top evelynn
supp yorick
adc urgat
jungle vayne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!