Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (Metin2) Mért van az hogy...

(Metin2) Mért van az hogy állandóan elrontja a kovács a kardomat?

Figyelt kérdés
Már kb. 10-15 kardomat rontotta el a kovács,és ebből kezd elegem leni.:( mért rontja el állandóan?és van rá valami megoldás hogy kevesebb esély legyen arra hogy elrontja?Előre is köszönöm.!!!!
2010. márc. 10. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Go and play world of warcraft much better than metin2 , btw , I don't know. sry
2010. márc. 10. 14:34
 2/6 anonim válasza:

Szia. Nincs megoldás a kovácsolás minnél nagyob szintűre szeretnéd tolni az adott tárgyat egyre növekszik a törés esélye.

Megoldás lehet: Áldás tekercs

Varázsfém ami itemshopos

am ajánlok pvp szerot... ha még nem játszottál volna ilyennel akkor segítek ;) pl: 2 óra alatt lvl 70 :)

msn: evil_gamers@hotmail.com

2010. márc. 19. 18:06
 3/6 anonim válasza:
ne ész nélkül csiáld...egszerre egy szintet és utána használd rengeteget a kardot...mert igazéból is ha 7-szer megcsinálsz egy fémet egymás után csak sz*rt kevertél magadnak...
2010. márc. 28. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Az előző tipp télleg hasznos, hogy egyszerre csak egyet fejlessz.

Nekem is elrontott vagy 5-6 kardod. Azóta azt csinálom, hogy minimum két kardot párhuzamosan fejlesztek. Ezt úgy értem, hogy odaadom az egyiket, felfejleszti, de közben van még nálam egy, ami eggyel alacsonyabb szintű. Így ha elrontja a fegyverem, akkor lesz egy tartalékban. Utána ez utóbbit fejlesztem. És így tovább.

Remélem érthető volt és nem fogalmaztam túl bonyolultan. ^^

2010. jún. 10. 15:02
 5/6 anonim válasza:
51%

[link]

nézd meg ezt,nekem sikerült + 9es lett mindenem

2010. jún. 26. 15:06
 6/6 anonim válasza:

Ez az egyszerre többet húzok módszer sem rossz énis így tolom de ennek ellenére 18 tüskelevél íjam tört be eddig

Az a sokat tartok magamnál és kovácsolok sorba addig jó amig nemkér kagylót vagy gyöngyöt vagy valami drágábbat mert az már húzósabb anyagilag is de kis szinten hatásos

2011. febr. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!