(Metin2) Mért van az hogy állandóan elrontja a kovács a kardomat?
Szia. Nincs megoldás a kovácsolás minnél nagyob szintűre szeretnéd tolni az adott tárgyat egyre növekszik a törés esélye.
Megoldás lehet: Áldás tekercs
Varázsfém ami itemshopos
am ajánlok pvp szerot... ha még nem játszottál volna ilyennel akkor segítek ;) pl: 2 óra alatt lvl 70 :)
msn: evil_gamers@hotmail.com
Az előző tipp télleg hasznos, hogy egyszerre csak egyet fejlessz.
Nekem is elrontott vagy 5-6 kardod. Azóta azt csinálom, hogy minimum két kardot párhuzamosan fejlesztek. Ezt úgy értem, hogy odaadom az egyiket, felfejleszti, de közben van még nálam egy, ami eggyel alacsonyabb szintű. Így ha elrontja a fegyverem, akkor lesz egy tartalékban. Utána ez utóbbit fejlesztem. És így tovább.
Remélem érthető volt és nem fogalmaztam túl bonyolultan. ^^
nézd meg ezt,nekem sikerült + 9es lett mindenem
Ez az egyszerre többet húzok módszer sem rossz énis így tolom de ennek ellenére 18 tüskelevél íjam tört be eddig
Az a sokat tartok magamnál és kovácsolok sorba addig jó amig nemkér kagylót vagy gyöngyöt vagy valami drágábbat mert az már húzósabb anyagilag is de kis szinten hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!