Érdemes elkezdeni a Clash of Clanst?
Érdemes, nekem ugyan van egy lassan egy éves falum, viszont a "kicsik" problémáját megpróbálom átérezni, ezért most van egy kicsi, TH5-ös is.
Érdemes, keress egy értelmes klánt, akik segítenek, és hamar bele fogsz jönni.
Nincs újraindítás, viszont pár hónapja volt egy update, és így mostmár nem kell rettegned attól, hogy több éves falukkal találkozol össze.
Remélem, segíthettem.
Szerintem érdemes. A győzelmeidért kupákat kapsz és ennek mennyisége alapján rak össze a játék másokkal. Ha csatát vesztesz (akár szándékosan is), akkor csökken a kupák száma és gyengébb ellenfeleket kapsz.
Hogy ezzel ne lehessen annyira visszaélni, ha egy magasabb szintű játékos támad minél alacsonyabbat, akkor a zsákmány töredékét kapja csak meg. Épp ezért mindig érdemes az adott szinten minden egységet és épületet kimaxolni és csak utána szintet lépni. Persze így is jó párszor le fognak tarolni, de ez mindenkivel előfordul.
Gemeket addig ne költs semmi másra, amíg nincs meg mind az 5 építő, ez jó sokáig eltarthat, ha nem vásárolsz igazi pénzzel, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!