Tudnátok abban segíteni, hogy mért van fekete képernyő a játékban nekem?
Figyelt kérdés
Mikor belépek már akkor teljes fekete képernyő fogad, de minden más látszik, aztán mikor megnyitnák egy játékmenetet akkor is a térképes rész az fekete és csak a Országok nevei látszódnak plusz minden beállítás és építkezés, évek számlálása az viszont látszik.. Amikor valamire rá állok akkor egyből bejön, szóval ne mhiszem hogy ilyen gép baj lenne, esetleg valami beállítással lehet gond? Aki tud az segítsen már legyen olyan kedves. Köszönöm előre is!2015. aug. 23. 10:16
1/3 A kérdező kommentje:
Europa Universalis IV-ről van szó. ATI REDEON 9600
2015. aug. 23. 10:17
2/3 anonim válasza:
Gyenge hozzá a géped.Első látásra, de mivel képernyøn keresztūl nem tudok gyogyitani, a videokártyábol nem tudom megmondani.
3/3 anonim válasza:
Lassan 10 éves kártya, nem kell min meglepődni. Szerintem még a Shader sem megfelelő a mai játékokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!