Counter Strike: Global Offensive miért ilyen kevés az fps-em?
Figyelt kérdés
Gépem adatai:I7, 2gb-os videókártya, 1TB HDD, 4GB ram. Valamiért csak 40-50 fps-em van.2015. aug. 22. 20:38
1/7 anonim válasza:
Videokártya driver a legfrissebb?
Nekem egy laptoppal közepes grafikán 60-100 fps-em van.
2/7 anonim válasza:
Milyen a kártya pontos típusa? És a procié? RAM-ból meg tegyél bele még 4-et.
3/7 anonim válasza:
Kettes, ennek a játéknak 4GB RAM, egy 1,8Ghz-es i3-as proci, és egy 2GB-os videokártya bőven elég. Én is ezzel a configgal játszok vele általában 100 fps körül. Nem a hardverével van a gond.
4/7 A kérdező kommentje:
Videókártya: AMD Radeon R5 M230 Processzor: Intel(R) Core(TM) i7-4510U CPU 2.00GHz 2.60ghz
2015. aug. 23. 15:04
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez számít-e valamit de windows 8.1 pro van a gépemen.
2015. aug. 23. 15:05
6/7 anonim válasza:
Hát neharagudj meg, de eszerintem kevés hozzá a kártyád. egy R7 250 pc-s VGA még csak-csak kihasználja a 2GB RAM-ot, de az r5 230M...
Hiába van 2 GB-os memóriája a kártyádnak, ha olyan gyenge, hogy mire teleírja a 2GB VRAM-ot, addig nem megy a játék. Így próbál egy kicsit egyensúlyozni, hogy akkor 1GB VRAM-ot írok tele, és akkor viszem a játékot 40-50 fps-sel.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben értem. Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 23. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!