Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet kezdeni valamit ezzel a...

Lehet kezdeni valamit ezzel a hibával?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy régebbi játékot, ami anno még XP-re jött ki, de a torrent oldalon azt írták, hogy az már win 7-re van "átírva" és a kommentekben is írták, hogy nekik simán megy, semmi gond nincs vele. Nekem is feltelepítette, de kiírta a gép, hogy a videókártya elavult. Állítottam a felbontáson és kisebb képhibákkal, de elindult a játék. Nem is volt vele gond, amíg a főkarakterrel voltam, de amikor a vizen kellett menni a járművel elkezdett akadozni és szinte nem reagált semmilyen billentyűre. Frissítettem a videókártyát is, de még most is kiírja, hogy elavult és még mindig akadozik.

Van megoldás erre? Lehet itt más a probléma? Több régebbi játékot is simán elvitt a gép, eddig csak ezzel van gond.

Őszintén szólva nem vagyok informatikai zseni, én csak játszani a szeretek. :)

2015. aug. 22. 11:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!