Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW (eredeti) kérdések?

WoW (eredeti) kérdések?

Figyelt kérdés

Helo!

Nemrég megvettem a wowot eredetiben és volna pár kérdésem, mert a legrégebbi játékélményem az a megjelenéstől számítva volt 4 hónap (max 60 lvl stb) eredetin:D Törtön volt kis BC meg WotLK, de ennyi.

Milyen új professionok vannak? Utoljára mikor néztem volt valami rúnázás, 3 kicsi meg 3 nagy papírdarab, ami bónuszt adott (mágusnál nem kellett slow fallhoz madártoll, stb).

Milyen az új insta rendszer? Ha jól tudom bárhonnan lehet indítani insta kerersőt és bedob az instába, nem kell odamenni. Mennyire rontotta ez el a játékot? Hallottam rémhíreket, elég x szint után csak instázni és azzal fel is mész szépen max szintre.

Amikor olvastam az EULA-t, volt valami megjegyzés modokra, pluginokra, hogy amiatt zárolhatják a fiókot. Ez minden modra érvényes, vagy csak bizonyos fajtájúakra? Régen pl healernek volt modja, amivel minden csapattárs hpját látta, vagy mérte az aggro-t, dmg-et, healt stb instákban. Ezeket most is lehet használni? Ha igen, nyugodtan írhattok párat, amit ti használtok vagy hasznosnak találtok.

Illetve még egy magával a Blizzard klienssel kapcsolatban: Megvettem neten a 2 cd kulcsot, aktiváltam. Előtte írtam supportnak vásárlási kérdéssel kapcsolatban, mire válaszoltak, már látták is, hogy megvettem (aktiváltam a kódokat), ezért benyomtak wow 2-re. Ez eddig szép és jó, viszont a battle.net kliens folyamatosan azt írja, hogy starter packom van. Kijelentkeztem, bezártam, újraindítottam, semmi. Weblap kijelentkezés, bejelentkezés, semmi. Ilyenkor mi van? Mert már az admin is látta hogy megvettem és maga a supportos ember aktiválta rá az accomra a játékot (elvileg megvolt a sima wow és 2x lett aktiválva, vagy valami ilyesmi). Viszont játékon belül meg látom, hogy húzhatok ingyen egy karit 90-re (mivel megvettem a WoD-ot). Szóval ez érdekes.

2015. aug. 20. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a professionokat: [link]

Az "új insta rendszer" nem annyira új, Dungeon finder már WOTLK óta van, Raid Finder meg Cataclysm óta. Simán felküldized magad max szintre ha kell, csak néha nem árt instázni is.

Bullsheeeet, www.curse.com-on keress addonokat, rengeteg van, mindent lehet használni. A curse clientet ajánlom auto frissíti az addonokat. - Vagy mit értesz plugin alatt? -

Alapjában az accodon 2 wow acc van. A WoW1 a starter pack, ebben bármikor tudsz játszani az első 20 szinten, de nem ér semmit, ez a wow trialja. A WoW2 az igazi accod amiért perkálsz a blizzardnak, log képernyőn kell átrakni. A Battle.net kliensben meg van egy lecsusztatós ablak, ott három lehetőség van, PTR, LIVE és STARTER, a LIVE-ra kell kattintani.

Egyébként én is most tervezek visszatérni, bár én kevesebbet hagytam ki. Ajánlom a Ragnaros Horda oldalát, hogy oda boostold a karaktered, konkért csak magyar van rajta.

2015. aug. 20. 22:43
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi.

Plugin alatt ilyen kis kiegészítőket gondoltam, mint régen volt vmi omen, ami mérte ki mennyit sebzett (bossnál, aggrot mért), meg ehhez hasonlók. Igen olyanokra gondoltam.

Érdekes a kliens azt írja tudom updatelni, de a játékon belül meg megvan a WoD és írni is tudok már channelekbe :D

2015. aug. 20. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Kattints az upgradere, mit ír ki?

Omen is egy addon igen, szabad őket használni, mondom ajánlom a Curse-t.

2015. aug. 20. 23:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Engem alapból Lightbringerre dobott be.

Ragnaros annyira nem szimpi, mert pvp beállítottságú, én meg instázni szeretek inkább. De azért kösz.

2015. aug. 20. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:
rákattintok upgradere és bedob a kliens shop oldalára, hogy vegyem meg a wodot :D
2015. aug. 20. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Az hogy a Realmra PvP-t ír ki nem jelent semmit, csak hogy van World PvP ennyi. Jobban jársz, Ragnán van a legtöbb magyar, meg a Bloodscalpon és az Arathoron egy kevéske. Lehet egyébként buggos a Battle.net launcher, ha működik minden és kijutsz draenorra akkor semmi baj sztem.
2015. aug. 21. 00:01
 7/9 A kérdező kommentje:

most reggelre bevette a gyomra, hogy nekem WoDom van :D

Magyarok annyira nem vonzanak, elég jól tudok én angolul is :D Ez mondjuk nem probléma. Napi szinten használok angolt másokkal való beszélgetésre.

2015. aug. 21. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor is érdemesebb körülnézned a szerverek között, és olyat választani amin High Population van. Jelenleg az EU realmokon a Paragorn és a Method a két legnagyobb Guild, de ezekbe elég komoly követelmények vannak.
2015. aug. 21. 09:33
 9/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2015. aug. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!