Miért nem én nyertem a mellékpotot?
A pokerstarson játszottam és hármunk közül nem én nyertem a mellékpotot.
A következők voltak :A főpotot 88 QQ kétpárral nyerte valaki . Nekem 22 QQ kétpárom volt ami ugye gyengébb kéz. És engem kiejtett a rendszer és mellékpotra odaadta QQ egypárra a harmadik játékosnak a mellékpotot.
Nem értem és a szöveges részletezést sem értem, abban meg úgy írta ki hogy hármunk közül a főpotot és a mellékpotot is a 88 QQ kétpáros gyerek nyerte , az én nevemnél üres maradt és az egy párosnál megint azt írta hogy ő nyerte a mellékpotot. Mííííí?
Hát de ez az hogy a valóságban hármunk közül nem csak ő maradt bent hanem a mellettem lévő akinek csak egy párja volt QQ az is elnyerte a főpotot csak nem tudom a képet ide belinkelni .
Az egy páros is nyert mellékpotot de én akinek 22 QQ ja volt kiestem a pcsába ezt nem értem .
Rangsorba nem nekem volt a második leggyengébb kezem?
már nem találom ,nem emlékszem mik voltak de az ezer százalék hogy neki csak egy párja volt ,az is az asztalon lévő két QQ.
A histori leírásban is számomra értelmetlen dolgokat írt pl engem meg sem említett pedig nálam volt a két pár..
Egy csávó nyert főpotot is meg mellékpotot is ,és még egy csávó akinek egy párja volt ő is nyert egy mellékpotot. ÉN meg kiestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!