Szerintetek melyik az eddigi legjobb Sims rész, és miért?
Számomra a Sims 1 a leghangulatosabb, bár lehet csak a nosztalgia miatt, de a kettő is jó. A hárommal nem sokat játszottam, nem tudom milyen, idegesített az állandó szaggatása.
Mostanában a Sims 4-el szoktam játszani, fent van az összes eddigi DLC és javítás is és szerintem nem olyan rossz mint amilyennek sokan tartják. Még pár dolog hiányzik belőle, de ha azokat is pótolják, látok benne lehetőséget.
Nekem a 3 tetszik a legjobban: jó a gradfika, sko lehetőség van benne.
Nekem alig, pedig az összes kiegészítő fent van.
Nekem is a sims 2 tetszett a legjobban addig, amíg nem tudtuk a gépemre feltelepíteni. Egy évig a 3-mal játszottam, és sokkal jobban megtetszett.. Majd mikor sikerült felrakni a sims 2-t már nagyon fura volt, hogy nem lehet mászkálni a városban. Majd inkább visszaraktam a sims 3-at és azóta is azzal játszok.
A sims 2-ben szebbek a simek, viszont a 3-ban sokkal élethűbbek, és a szerkesztésük is összetettebb. A sims 2-ben van töltőképernyő, miközben a 3-ban belátod az egész várost, és mászkálhatsz, anélkül hogy várakoznod kéne amíg betölt. A sims 2-ben kevesebb a munkalehetőség mint a 3-ban (kiegészítővel több a 3-ban). A sims 3-ban a házakat is sokkal jobb megépíteni, berendezni, nem csak 90°-os a forgatás, és nemcsak 3 szín van egy tárgynál, hanem magad szabhatod meg a mintáját, és a színét. Ugyanez van a ruháknál is. A sims 2-ben viszont az egyedi tartalmak berakása egyszerűbb, csak nem tudod hogy melyik jó és melyik nem. Míg a sims 3-ban ott a dashboard, ami segít, meg mikor telepíted kiírja a !-t. :) remélem segítettem :)
A sims 4 nekem nem jött be... Ott is csak a grafika tetszett. Az nem hogy olyan kicsi a város.
Nekem is a Sims 2 az egyik kedvencem, mert jó a hangulata, és a grafika is szép.
A Sims 3- ban sokkal szebbek a tájak, de én nem annyira szeretem. Ennek a legfőbb oka, hogy az én gépemen, gyenge memóriával, videokártyával és egyéb régi cuccokkal szinte lehetetlen vele játszani, mindig kilép, de már egy videokártyát is tönkretett korábban. Meg alapból tele volt hibákkal. Például a babakocsis sétálás babával valami szörnyű. Meg, amikor búvárkodás közben kiteleportál a sim a partra. Sok hiba van benne. Én minimum grafikán játszottam, de úgy meg olyan ronda minden, hogy élvezhetetlen.
A Sims 1- gyet még nem próbáltam, a 4- et is épp csak kipróbáltam, de azt meg már nagyon akadozva vitte a gépem.
Nekem nem olyan fontos a város bejárhatósága, így a 2 pont jó, sőt, az még magas - de nem maximum - grafikán is jól megy.
A Krónikák közül a Hajótörött Krónikák, mert egyedi, egy különleges történetet lehet benne végigjátszani, és sok olyan dolog van benne, ami a sima Sims játékokban nincs (pl. favágás, halászat)
De az abszolút kedvenc - a Sims 2 mellett - a Sims Medieval. Nagyon tetszik a grafikája, a tárgyak, a hangulat, a vallások is élethűek. Csak az a rossz benne, hogy nem lehet építkezni, 3 fal van csak, és nincs TAB- os kameramozgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!