Minecraftban van egy grafika? (lent)
Figyelt kérdés
Minecarft videókat szoktam nézni, és van egy olyan grafika, ami nekem nagyon tetszik. Nem tudom, hogy hogy tudom beállítani. Adok egy linket. A link egy videóhoz vezet, és amilyen a grafika a videóban, olyan grafika kellene. Aki tudja, hogy hogyan kell beállítani a grafikát, az írjon. Adhat liket is! Köszi! ;)
Itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=6GSz-QK8fMU
Köszi megint!
2015. aug. 17. 11:51
1/4 anonim válasza:
ezt resource pack-nak hívják. majd du megnézem, bár reality HD resource packnak tűnik, vagy smooth RP-nek.
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem a Faithful nevű resource pack. Telepítési útmutatóval sajnos nem tudok szolgálni, mivel én a vanillára esküszöm.
3/4 anonim válasza:
Megkeresed neten a resource pack-et, letöltöd
Ha megvan, a zip-et bemásolod a minecraft RP mappájába, C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\.minecraft\resourcepacks
Az appData mappa rejtett, ezért engedélyezni kell a rejtett mappák láthatóságát, ha nem találod.
4/4 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Nagyon szépen köszönöm! És a többieknek is! :)
2015. aug. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!