Minecraft-ban hogyan lehet megfejni a teheneket?
Figyelt kérdés
Túlélő módban vagyok, van tehenem, van vödröm, de sehogy sem működik, egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan lehet megfejni.
+ akinek szintén van ilyen címkéje... vagy nem is tudom mi az. Tudjátok, ilyen kis cucc amit a tehenek, lovak fülébe tesznek. Na, azt hogyan lehet belerakni a fülükbe?
Már csak egy kérdés: túlélő módban birkákat, teheneket búzával lehet "beszerezni", elcsalni bárhová. De mi a helyzet a lovakkal, nyulakkal, disznókkal, stb. Ők milyen növényre jönnek? És olyat honnan lehet szerezni?
Köszi annak, aki válaszol! :)
2015. aug. 16. 08:15
1/5 adventurer111 válasza:
Vedd a kezedbe a vödröt aztán jobb clickelj rá! A címkét úgy lehet rájuk rakni hogy üllőben átnevezed a címkét arra aminek nevezni akarod az állatodat és úgyszint a kezedbe veszed és jobb click az állatra! Lovakat arany répával [link] nyulakat és disznókat normál répával.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaidat! De így se működik nekem a tehén fejés... Nem tudom, miért. 1.8-am van.
2015. aug. 16. 10:05
3/5 A kérdező kommentje:
Rákattintok az üllőre, odáig megy. Aztán feljön egy ilyen javítás és átnevezés-es dolog, meg ott valamit össze kell adni vagy mi. Azt ott most hogy kell?
2015. aug. 16. 10:19
4/5 anonim válasza:
Az átnevezéshez bizonyos XP kell meg van adva valahol ha nincs meg az a szint nem nevezheted át
5/5 adventurer111 válasza:
1 szint kell hozzá. Amúgy annyi hogy berakod a címkét az első négyzetbe és felül kitörlöd a nevét és átírod és a 3. négyzetből kiveszed. A teheneket megfejni meg csak túlélő módban lehet ha eddig kreatívban lettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!