T udjá tok (direkt így írtam) a nevét ennek a játéknak? Kb 5éve játszottam vele nagyon egyszerű de szórakoztató.
Figyelt kérdés
Van asszem 5féle(nem biztos hogy 5 de mintha Ennyire emlékeznék/ szinű úgymond sóder és azokat lehet keverni,egyik az biztos hogy ilyen sav.ennyire emlékszem.biztos hogy gépes játék telóra nincs ilyen.2015. aug. 15. 21:13
1/4 anonim válasza:
Fog Alma Mnincs. (direkt irtam így)
2/4 A kérdező kommentje:
Xd csak a tud,tudjátok szót nem engedi beírni :)
2015. aug. 15. 21:16
3/4 anonim válasza:
Tökre nem értem, most akkor mi van a játékban? A sóder hogyan lehet sav? Érthetőbben is leírhatnád a játék lényegét, mert ebből hal vány li la gő ze se lesz sen ki nek sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok akk leírom:asszem 5 féle anyag van sóder állagú (ilyen szemcsés mint a sóder) egyik az zöldes sárga színű és az a sav az a többi 4féle "sódert"elpusztítja.van egy állandó képernyő és a teteméből esnek le egyfolytába semmilyen tartályt ilyesmit nem lehet látni amiből esnek ki csak simán termelődnek egyfolytába ha a képernyő megtelilk velük akkor Elvileg jön egy gömb alakú valami erre kb sehogy se emlékszek,és az a savat is megtudja enni.van radír amivel ügye ellehet tüntetni mindent van ilyen úgymond ceruza a vastagságán lehet állítani szürke szinü és azzal lehet rajzolni barmit csinálni ezt a "sav"kitudja marni.remélem Ennyi elég mert Ennyire emlékszem egyszer fent volt a friven de azóta letörölték ha eggyátalán még van friv.
2015. aug. 15. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!