Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki akar clántag lenni az ark...

Szegényes99 kérdése:

Ki akar clántag lenni az ark nevezetű játékban?

Figyelt kérdés
játszom az ark nevezetű játékkal 1 szerveren ahol paplovag youtubos is játszik de 1szerűen nem tudok túl élni egyedül. OKÉ hogy meghalok de mivel hardcore (PVE) ezért mindig elveszítem a házam és a szintem tehát szívesen várok bárkit. írjon kommentbe ha akar játszani és jelöljön be skypon. A nevem gubipraff

#Clántag
2015. aug. 15. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Amint veszel nekem egy új gépet megyek :D
2015. aug. 15. 13:56
 2/8 A kérdező kommentje:
am én nekem sincs 1 bika gépen meg low beálításokon nyomom de így is élvezhető
2015. aug. 15. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is megvettem 2hete kb, de számomra low beállításokkal is élvezhetetlen volt.
2015. aug. 15. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
ú.. az nem lehet jó hát remélem fogják majd kompenzálni. ha esetleg majd jó lesz akk szólj
2015. aug. 15. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Visszaváltottam szóval nem nagyon zavar :D Ez a játék az életben nem fog megfelelni a minimum gépigényének.
2015. aug. 15. 18:04
 6/8 A kérdező kommentje:
hát te tudod de azt azért remélem tudod hogy még alfa és csak 2016ra lesz kész addig azért sok minden történhet ;D
2015. aug. 15. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Elmondom mi fog történni:

Mivel bárki megveheti ezért mire megjelen már mindenki kijátszotta magát. Emellett talán rájönnek, hogy minimum gépigényt át kéne írni, hogy ne kérje vissza minden 2. játékos a pénzét.

2015. aug. 15. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
de ha mindenki hasonlan gondolkodik mint te nem veszi meg ezért nem fogják megvenni han em megvárják a végleges verziót és majd akkor veszik meg szerintem
2015. aug. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!