Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikorra várható a GranTurismo 7?

Mikorra várható a GranTurismo 7?

Figyelt kérdés
Ps3 konzolra meg ki fogjak adni?

2015. aug. 15. 00:51
 1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani mikorra várható de biztos nem jön ki ps3-ra.Minden ps konzolra 2 részt adnak ki
2015. aug. 15. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel 2016 már viszonylag közel van, és eddig semmi hír, ezért várhatóan 2017 első negyedévében fog megjelenni PS4-re!
2015. aug. 19. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat! ha esetleg valaki tudna akarmit azt megköszönném :)
2015. aug. 19. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon várom a hetedik részt, erre nemrég nemhogy egy mellékágat jelentettek be (GT Sport), de még el is halasztották 2017 tavaszára. Azt kell tudni a sportról, hogy kb 150 autó lesz benne és szigorú szabályok mellett lehet majd versenyezni versenyautókkal. Sajnos nincsenek benne utcai autók, és gondolom a tuning is szegényebb lesz egy tibeti hegyipásztornál. A lényeg, hogy a hetedik rész készül, de mivel ez a kis mellékszál is csúszott, úgy gondolom a hetedik rész 2018 előtt nem valószínű, hogy megjelenik. Én is nagyon sajnálom, mert 2015 decemberében úgy számíttattam be a PS3-amat egy új PS4-be, hogy leadtam mindent és az új géphez nem volt játékom. Azóta van kb 4 game, de még mindig az új GT-t várom. :( Reméljük a legjobbakat a szériának, bár én 1000000%, hogy ezt a Sport nevű hibrid részt nem veszem meg ráadásul teljes játék áráért :DD Na, hello. Ha valakinek kell segítség GT6 ügyben, válaszolok.! :)
2016. nov. 27. 09:55
 5/5 anonim válasza:
Egész pontosan 2022. 03. 04-én😃
2022. márc. 3. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!