Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért drágultak meg a pc...

Miért drágultak meg a pc játékok az 576-ban?

Figyelt kérdés
Régen egy két éves játékokat 4-5 ezer forintért lehetett venni. Főleg két évvel régebbieket. Ráadásul híres játékokat fifa, nfs, cod stb. Például: pár éve 3-4 ezerért vettem meg fifa 12 kb. 2013-ban. Most jelenleg 4500 forintba kerül. Drágább, mint anno megvettem. Need for speed rivals, Cod: Ghost, NBA 2k14, mindegyik jelenleg 6000 forintot, amikor 2013-as játékok. Egyszerűen a mostani játékok ára, alig amortizálódik. Ez miért van? Miért drágul az 576 Kbyte?

2015. aug. 14. 01:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem csak az 576 drágul, szinte minden alap játékboltnál ilyen árak vannak. Függ a forinttól is, de alapvetően a legtöbb húzó cím ára drága marad. Max 3000-nél többet én biztos nem adnék ezekért a játékokért.

Igazából ha megnézed, a CoD4 is minimum 4000 forint jelenleg. Egy lassan 10 éves játék! A Hype miatt kerül ennyibe. Aminek nagy a füstje, sokan beszélnek róla, az mindaddig drága marad - amíg el nem avul.

2015. aug. 14. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem ragaszkodnátok annyira a dobozhoz (amiben a lemezen vagy a kódon kívül nincs semmi), digitális verzióban a töredékéért megkaphatnátok.
2015. aug. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!