Farming Simulator 2015 Grafika hiba?
Megvettem a farming simulator 2015 játékot de valami baj van a grafikájával valaki tudna segíteni? én 2 re tippelek
vagy a videokártya vagy a processzor. a válaszokat elöre is köszönöm! a video: [link]
Közben megtaláltam a játék oldalán, hogy ez a hiba (Could not init 3D System) akkor fordul elő mikor túl régi a kártya drivere. Hát eddig ilyet én még nem láttam. Szóval akkor tényleg túl régi amit feltettél.
Illetve az első kérdés ezen az oldalon rögtön az hogy mi a tennivaló ha rosszak a játékban a színek. A válaszuk annyi hogy töltsd le a legújabb drivert a kártyádhoz. És az Radeon kártyákhoz azt az amd.com linket adják meg amit feljebb megadtam.
Szóval rakd fel onnan a legújabb drivert, ha azzal se jó a szín, akkor még próbálj letölteni régebbi drivert a kártyádhoz az amd oldalon, hátha valamelyikkel jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!