Tudnátok olyan stratégiai játékot mondani ami "w" betűvel kezdődik és nem a Warhammer?
Figyelt kérdés
Régen játszottam egy nagyon jó stratégiai játékkal, de azóta elveszett és nem emlékszem a címére csak a kezdőbetűjére :'(2015. aug. 13. 17:53
1/5 A kérdező kommentje:
Emellett a játék nem a jelenben játszódott, és emlékszem lehetett választani úgy szint elején karsztokat, bár sajnos sok mindenre már nem emlékszem.
2015. aug. 13. 17:56
2/5 anonim válasza:
nem a jelenben, akkor múlt, jövő, fantáziavilág?
irányítás?
körökre osztott, valós idejű, egy vagy több embert irányítottál, volt benne építkezés?
Mit kellett csinálni?
Total War
Gender Wars
Syndicate Wars
Waterloo: Napoleons Last Battle
World War II: Frontline Command
Will of Steel
World in Conflict
Wargame: European Escalation
Werewolves
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) sajnos ezek közül egyik sem az :/ fantáziavilágnak mondanám, és nem volt körökre osztva, én irányítottam mindenkit, nekem kellett építeni+nyersanyagot előállítani, tudtam fejleszteni az épületeket stb. kampánymódba bele se néztem régen se mindig is utáltam azt egy stratégiai játéknál csak gép ellen játszottam és akkor rendesen ki lehet választani milyen fajjal szeretnék lenni és kezdésnél mindig beállíthattam hogy hány pontom legyen és minél több volt a pontom annál több "szörnyem" lehetett.
2015. aug. 13. 18:45
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi azóta nagy-nagy nehezen megtaláltam :D warlords battlecry volt az.
2015. aug. 13. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!