Mit kell ilyenkor csinálni skyrimben?
Figyelt kérdés
Van az a rész ahol fel kell menni a hegyre és ott kell sárkány üvölteni,azt írta hogy nyomjam meg a z-t és akkor üvölt de nem reagál.
Ilyenkor mi van?
2015. aug. 13. 12:03
1/9 anonim válasza:
Paranthauxot kell leüvölteni, vagy a sárkányt üvölteni alatt szimpla üvöltést értesz? A hegyen a szerzetesek megmondják hová állj és onnan kell csinálni, ha nem ott vagy menj oda. Lehet, hogy nem a jó shout van kiválasztva, azt is nézd meg. Meg, hogy nem kell e aktiválni egy sárkány lélekkel. Ha sehogy se megy tölts vissza egy régebb mentést.
2/9 A kérdező kommentje:
Sárkány léleknél nekem nullát ír a shout viszont nem tudom mi,magyarositva játszom a játékot.
2015. aug. 13. 12:23
3/9 anonim válasza:
Ordítás/üvöltés. És pontosan akkor hol vagy a hegyen? Mert egy sárkánynál vagy a szerzeteseknél lehetsz. Melyik?
4/9 A kérdező kommentje:
Annál a résznél vagyok amikor kapok magam mellé egy testőrt és fel kell mennem valami szürke szakkáluakhoz(nézzed el nekem ha hülyeséget írok)aztán két szerzetes fizimiskájú ember mondja hogy
hogy ordítsak és nyomom a z-t és semmi.
2015. aug. 13. 13:22
5/9 anonim válasza:
Akkor még nem a sárkány. Szürkeszakállúak azok akikre én szerzeteskén utaltam, de akkor így fordították. Még csak azt akarják megtudni, hogy tényleg te vagy e a kiválasztott és azért akarják, hogy ordíts, vagy tanítottak valamit és azt kérik számon? 1. eset: Bemész a menübe(ahol szintet is lépsz) csak nem fel, hanem balra és ott az ordításoknál kiválasztod az ádáz erőt (remélem így fordították) Ha ez megvan akkor z ha azt mondja z az ordítás. Ha a 2., akkor menj bele abba az írásba ami a földön van és bizonyosodj meg róla, hogy megtanultad, aztán ha megvan és szólnak állj oda ahová mondják és akkor csináld. Ha egyik se működik akkor régebbi mentés.
6/9 A kérdező kommentje:
Az elsőt már ez előtt is próbáltam és nem megy,az közre játszhat benne hogy nincs sárkány lelkem?
2015. aug. 13. 14:18
7/9 anonim válasza:
Elméletileg már kell legyen, mert megöltél már sárkányt. Meg ennek az ordításnak már meg kéne lenni. Az első részének legalábbis.
8/9 Csori96 válasza:
Az angol billentyűzeteken az Y helyén van a Z billentyű. Mivel neked valószínűleg magyar nyelvű billentyűzeted van, ezért Y-t kell nyomnod. A másik lehetőség, hogy a beállításokban megváltoztatod a billentyűkiosztást.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azóta megoldódott a probléma át kellett állítanom a h betűre,természetesen ment a pozitív értékelés.
2015. aug. 14. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!