Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baj a FNAF fandom azaz...

Mi a baj a FNAF fandom azaz rajongótáborával?

Figyelt kérdés
Sokat hallom hogy mindenki utálja őket, de mit tettek, hogy ezt kiérdemlik?

2015. aug. 12. 20:27
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
100%

Szia! Remélem nem túl későn írok :)

Szerintem azért utálják ennyien, mert játszanak vele kb 2 órát, és aztán azt mondják rá, h szar, v nem ijesztő. Ez a játék a története miatt van felhype-olva, és az is azért, mert Scott semmit sem mond a storyval kapcsolatban. Ezért ilyen jó, mert az egészet a community formálja.

Sajnos most jött ki a FNAF 5 trailerje, és az eddigiektől teljesen másmilyen lesz, úgyhogy nem is várom annyira.

2016. máj. 27. 11:58
 32/36 anonim ***** válasza:
fnaf 5??? hát nem volt még nekik elég?!
2016. jún. 3. 18:49
 33/36 anonim ***** válasza:

Lehet hogy r-hadt későn írok,de nem tudod mi baj nektek a FNaF-fal. Ha nem tetszik ne nézzed.

Itt normális fanok vannak: [link]

2016. aug. 15. 08:55
 34/36 Rippiplayer ***** válasza:
HA ők azt mondják, hogy a FNAF rajongók szarok, akkor jöjjenek rá, hogy ennyierővel ők is szarok ha rajongnak valami után. Az emberek különböznek.
2016. dec. 3. 08:27
 35/36 Fnaf-Fan-Viki válasza:
Szerintem azért utálnak minket fnaf fandomosokat mert van pár eléggé durva shipping kép.Oké ez most saját vélemény de szerintem a legdurvábbak a purple guy x phone guy-os képek amiket ki nem állok!!Nincs bajom a melegekkel de a meleg shippingeket nem szeretem nem tudom miért :,D
2017. márc. 14. 20:07
 36/36 anonim ***** válasza:
lehet hogy keson irok de 2015ben komolyan ezzel foglalkoztak az emberek? az elso par komment maga a szegyen
2018. aug. 29. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!