Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WOW, miért laggolok enyire...

WOW, miért laggolok enyire fővárosokban? (b. lent)

Figyelt kérdés
ha Dalaranban SW ben shattarthban vok mindig laggolok de ha másolvagyok ,questezek,instázok stb akk semmi lag..:S?
2010. márc. 8. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert sokan vannak ott, nem bírja a szerver.
2010. márc. 9. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom,h nem válasz,de mi az a lagg?
2010. márc. 9. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:
szaggat a jázék és tényleg elég sokan vagyunk fővárosban..
2010. márc. 11. 09:43
 4/5 anonim válasza:

azért mert T.A.U.R.I

FOGADOK!

EREDETIZZ TE SGGFEJ

2010. júl. 18. 16:29
 5/5 anonim válasza:

ehez valahogy muszály beirnom bocsi..:D 4évet wowoztam 2év cod2 stbstb. tehát otthon vagyok a témában.

na akkor 2 fajta lagg létezik 1. számítógép lagg 2. netlagg

legtöbbször ha fővárosban vagy nagyon sok a többi player sztm ez számítógép lagg lesz. nekemis a régig gépemel halál volt fővárosokban mászkálni uj géppel még élveztem is. a netlaggot meg észre veszed mert ide oda dobálja a karid mész előre és egyszer csak 5mel arréb dob ki. ja és ennek nincs köze a pl a tauri tört szerverhez mert olyankor nem a szeró laggol hanem a géped. ezzel elmehetsz eredetire is és ugyanugy szar lesz. ha net lagg lenne akkor nem a kép akadna meg ilyenkor nézd meg a latecy-t "ms" 60alatt még okés :) ugyhogy hagyuk ilyenkor a tört szerver fikázását mert szinte 85% hogy nem az a gáz :)

2010. júl. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!