Simcity 5 (2013) - miért csökken a lakosság száma?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogyha fejlesztem a városom, miért csökken le a népesség. Miért nem nő? Egyáltalán nem logikus.. Persze azt értem, hogy három kis ház helyére kerül a nagy társasház, de ettől nem nőnie kellene a lakosságnak?
Munkák vannak, a zónáknál felbukkanó tanácsadó "elégedett", van rendőr, orvos, tűzoltó, kukás, meg mit tudom én...
Ötletek? Így az ötezret sem tudom elérni... Ezek szerint egy gettót kéne fenntartanom?
Még sosem játszottam semmilyen simcityvel ezelőtt, lehet, hogy valami kulcsfontosságú dologról nem tudok...
2015. aug. 12. 13:05
1/1 anonim válasza:
Víz, áramot folyton figyeled? Nem nagyok az adók?
Mert Szegényeknek 12% közepeseknek 11% és gazdagoknak 10% a megfelelő adószint. :D Esetleg gyárak füstje nem megy rá a lakosságra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!