Na neeee kérdése:
Valaki tud olyan jatekot ami hasonlo a LoLhoz?
Figyelt kérdés
de nem online os
cask egesrel kelljen iranyitani a diablo 3 at mer nem tudom letolteni?
2015. aug. 11. 18:31
1/7 anonim válasza:
A LoL egy MOBA, azaz Massive ONLINE Battle Arena. Offline MOBA nem létezik.
Az utolsó mondatodat nem tudtam értelmezni, mert nem tudok halandzsául.
2/7 anonim válasza:
Igaz hogy Multiplayer Online Battle Arena, de mind1. A dota még ilyen. De dotázni megtanulni jól sokáig tart és macerás.
3/7 anonim válasza:
És a Diablo 3-at azért nem tudod letölteni mert nem lehet. Offline módja nincs a D3-nak. Csak akkor enged fel a d3 szerverre ha megveszed a játékot eredetiben és beregisztrálod a Battle.neten.
5/7 pappgr válasza:
Úgy érted RPG (Role-Playing Game). Szeintem a lol a legjobb de van még Dota 2, Heroes of the storm (Bliizados mint a diablo és meg kell venni). Ezenkívül van még Shards of war, Smite, Sings of drak age, Heroes of newearth.
6/7 pappgr válasza:
Azért rpg és nem arpg mert nem igazán tartozik az akciójátékokhoz, csak azért mert van benne gyilkolás.
7/7 anonim válasza:
A Heroes of the Storm ingyenes....
A DOTA2 meg millióször összetettebb a lolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!