Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy indítsam el a WOW-ban a...

Hogy indítsam el a WOW-ban a játékot?

Figyelt kérdés

Igaz lány vagyok..

De beírom a nevet jelszót és kiírja h Handshaking/kézfogás..

És utána mire menjek rá vagy merre hogyan h eltudjak kezdeni játszani?

2010. márc. 8. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
biztos, hogy jó kategóriában van a kérdés?:D fizeted havonta, vagy pedig beregeltél egy ingyenes szerverre? mert ha regeltél át kell írni a realmlistet arra, ami az oldalon van azt hiszen, bár én is elég rég játszottam:D de ha gondolod írj privit és megbeszéljük msnen
2010. márc. 8. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudok privit irni..
2010. márc. 8. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hello!

Handshaking-nél a kapcsolódik a szerverre. Ha minden rendben van akkor bejön egy képernyő középen láthatod a kiválasztott karaktered(már ha van eggyáltalán) jobb oldalt tudsz válogatni a karaktereid közül, jobb alul pedig van egy olyan gomb hogy create character. Ott testreszabhatod a karaktered, nevet kasztot, nemet állíthatsz neki. majd ha megvagy akkor le vagy okey gombot kell keresni, vagy megintcsak egy create character gombot, ahova beírod a neved az alatt kell lennie asszem. Utána kiválasztod a karaktert és vagy entert nyomsz, vagy középen alul az rányomsz arra hogy enter world. Ezután kezdheted a játékot. Helyesírási hibákért bocs

4/7 Dymo ***** válasza:
ez mit keres a családi kapcsolatoknál? XD
 5/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, nekem is nyugodtan írhatsz privit.
2010. márc. 8. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
aztakurv*xD te milyen kocka gyerek lehetsz, hogy így látatlanba felsoroltad az egész wowotxD
2010. márc. 8. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hosszú függőség kezdete lol
2010. márc. 8. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!