Mért akad a multi?
Heló!
Nem tudunk semmit arról, milyen géppel rendelkezel. Ne mtudukn távgyógyítani. A kérdésed alapján a lehetséges problémák közül bármi lehet, a vírustól kezdve, a gyenge gépen át aa haldokló alkatrésztől kezdve BÁRMI.
A legvaló színübb az hogy
-Gyenge internet
-Le vannak töltve a játékok ezáltal jóval magasabb a pinged mint egy eredeti játékban....
-ha eredeti lehet hogy éppen egy filmet töltesz vagy seedelsz...
-futt a háttérben a letöltő programod
-gyenge a géped
-vírus
Hát köszönöm a válaszokat.Amúgy a gépem:CPU:AMD Quad Core A4-5000 1.5 GHz 4 mag
RAM:4 GB
GPU:AMD Radeon HD 8670M 1GB
Gépet takarítsd ki - porold ki.
CC cleaner futtatása. Szedd lea Kaspersky vírusírtót - mindenkép pezt javaslom -, bootidejű keresés, írtás után futtass windows alatt is egyet.
A neted milyen? Én úgy vettem észre, hogy a WoT-nál is kihatott a net az FPS-re, elég sokszor. Ha nem elég erős a neted, attól is lehet ilyen problémád - előfordulhat.
Kapcsold ki a vertical sync-et a játékokban.
C:
a WT gepigenye meg valoszinu a repullos idejeben volt kiirva, a tankos resz jobban megdolgoztatja a gepet.
sokan ravagjak hogy sz*r a neted. nem igaz, pocsek 2 megas videki net-el vigan jatszom.
vsync szerintem be sincs kapcsolva.
szorakozz el a jatekok beallitasaival, sok olyan opcio can ami terheli a gepet, de alig ad szebb kepet, vedd le az elsimitast, csili-vili effekteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!