Hogyan lehet Sims4-ben a család öregedését megállítáni. Hogyan kell pontosan csinálni?
Köszönöm megpróbállom a kódot :D
És igen tudom hogy lehet a beállítésoknál csinákni, de ott hol??
Jobb felső sarokban '...' gomb -> Game Options -> Gameplay -> Auto Age (Played Sims) -> Yes (Igen) / No (Nem) / Only Active Household (Csak az aktív háztartás/család).
Értelemszerűen, az automatikus öregedést Nem opcióra állítva kikapcsolod A JÁTSZOTT SIMEKRE vonatkozóan (Played Sims), az Unplayed Sims-es opció meg az általad nem játszott háztartásokra vonatkozik. Bepipálva öregszenek, amúgy nem.
Alatta meg a Sim Lifespan az élettartam. Rövid, Normális és Hosszú.
Köszönöm :D
Csak azért kérdeztem mert a tesómmal 1 gépen játszunk, és neki is van egy családja meg nekem is...szoval hogyha azt akarjuk hogy az a család ne öregedjen amejikkel éppen NEM jetszunk az unplayed gombra kell menni?
#6 - Az Unplayed Sims azokra a családokra vonatkozik, akiket NEM irányítottál, soha. Senki. Tehát a játékban már jelenlévő, egyéb háztartások, az automatikusan generált Simek.
Ahhoz, hogy a jelenleg nem játszott család ne öregedjen, az Auto Age (Played Sims) -> Only Active Household beállítás kell. Ezzel az ÉPPEN JÁTSZOTT család öregszik, de a többi nem. A nem ti általatok irányított többi család meg az Unplayed Sims beállításától függően öregszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!