Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni?

Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Szerintetek megeri venni egy Razer Krakent?sajat velemenyeiteket szeretnem tudni, hogy kenyelmes e, meg zenehalgatasra is tokeletes.Elore kosz a valaszokat.

2015. aug. 9. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha cs:gozol vagy cs:s-ezel akk éri meg vagy ha streamelsz és menőzni akarsz. Amúgy nem éri meg mert "gamer" zene hallgatáshoz annyira nem ad sokkal többet.
2015. aug. 9. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Az hogy gamer, rádob egy csomó pénzt. Nézz utána inkább valami minőségi márkának, pl. Sennheiser, Audio-Technica.
2015. aug. 9. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Gagyi. A megfizethető kategóriában a Kingston HyperX Cloudot javaslom.
2015. aug. 9. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Mindenkinek ment a zöld pacsi
2015. aug. 10. 06:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Amugy én maradnék a Razernél, mert eggyik fő célom, hogy menözzek vele.A Kraken Pro jobb lenne?Arrol azt hallotam hogy kenyelmetlen.
2015. aug. 10. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Az eddigi legjobb fülesem amit, jelenleg is ezt használom.

Nem Noname,7.1, Gamer, menőzni is lehet vele mert Elég drága (XD)

Programozható gombok,állítható magasság,180 fokban forgatható,

Kíváló minőség,kiváló hangzás,kiváló driver és szoftver,és kiváló dizájn.

És még ráadásul kényelmes is, illetve vezeték nélküli wireless és müködik tablettel, vagy telefonnal is. ( ha van usb átalakítód )

-Logitech G930 7.1 Wireless

2015. aug. 10. 10:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek megy a zöld pacsi.
2015. aug. 10. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy egy béna fejhallgatót veszek de nem. Ahoz képest, hogy 15 ezer volt nagyon is jó, dupla párnás a hangok zenéhez meg játékhoz nagyon jók de egy kis hang beállítás nagyon is jó hozzá.Ez a Sharkoon GSone. Razer nem éri meg. Ha mindnekép "felső kategória" kell ott a Steelseries. :)
2015. aug. 10. 15:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz, megfogadom a tanacsaitokat
2015. aug. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!