A minecraft-ban mi lehet a gond és hogyan tudom megoldani? Minecraft 1.5.2, EmpireCraft-om van.
A minecraft_server. Jar-t futattam, a server. Properties fájlban átírtam az online mode-t true-ről false-ra és amikor csatlakoznék, mindig ezt írja: Failed to verify username!
Utána néztem neten de nem találtam semmit.ötletek?
Az empirecraft kliens sajnos kb. csak az empirecraft szervereire jó. A verzió 2 éves, de semmi baj. Ha korlátok nélkül akarsz mc-zni, akkor vagy vedd meg, vagy adok segítséget.
1. Töltsd le a Legendary MC saját kliensét. Majdnem olyan jó, mint az eredeti (nagyon gyors).
2. Töltsd le a skaiacraft launchert, és olyan komolyságú launchert kapsz, mint ami az eredeti mcbe van.
3. Hamachi szervert nagyon egyszerű csinálni, szinte csak néhány kattintás az egész. A bukkit az már húzósabb, mert a DMCA lelőtte a bukkit weboldalát még tavaly szeptemberben. És 2013 tavasza óta portforwardolni is kell a szervereket, amit én utálok.
A többit gondolom tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!