Mi a baj a Sims 4-el?
Már szinte csak simeket csinálok, de nagyon szeretnék már játszani is velük.Az a helyzet hogy ha elkezdek játszani, akadozik, utána 5-10perc mulva lefagy és kilép.Azt hittem, hogy mivel ez a játék a gyengébb gépeken is jól megy, nem fog szaggatni, vagy lefagyni, de tévedtem.Nagyon sokat vártam a játékra...
Mit csináljak hogy jó legyen?
szia.
előrszőr is add meg a géped adatait vga,cpu,ram
itt a gépigénye: [link]
továbbá alapjáték vagy már update-lt? mert alapjáték még nagyon bugos szóval lehet az a baj. nekem az 1.7.65 update-el tökéletesen megy, minden maxon és semmi hiba de ha csak alap akkor frissitsd mert akkor az lehet a baj hogy sok a bug.
továbbá eredeti vagy ncore-s?
esetleg még adj neki rendszergazdai jogot...
Szia
Köszönöm a választ, de nem értek a gépekhez, ugyhogy nem tudom megadni a gép adatait.Nem is az enyém.A játék ereteti, és igen frissitettem.
értem. akkor mikor és mennyiért vettétek? hogy kor/ár alapján nagyjából be tudjam lőni hogy bírja-e...
esetleg tudsz más játékokat is mondani amit visz max grafikán fagyás,crash minden hiba nélkül a gépetek?
Néhány hete rendeltük netről
Lejben fizettünk, 170 lej volt azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!