Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim íjász építése?

Skyrim íjász építése?

Figyelt kérdés

mit javasolnátok nekem 1 jó íjász karakter felépítéséhez mármint mely képességeket és perkeket hozzá?

gondolom archery,smithing,enchanting,sneak alap de még kellhet lightarmor és one handed hozzá? mert hát elején csak íjjal picit nehéz lenne és kell közelharci fegyó is(alapból mester nehézségen kezdeném)

2015. aug. 5. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Hello Ifjú Skyrim-es :D

Én azt ajánlom , hogy kezdj egy OneHand+Restoration (Spellsword)

(Azt jelenti hogy pl: 1 kezes mace és másik kézbe Healing / distruction / alteration)

és mellé archeryzni.

Szerintem ez egy nagyon jó páros "FÖLEG HEAVY ARMORRAL)

És csak neked kell eldöntened , hogy ha közel van az ellenség ütöd ha messze sneak + ijjászkodol, Erre tökéletes a Bound Bow is :D küldök egy "végigjátszást ami most is folyamatban van Master szinten. ÉN onnan ajánlom.

És én enchanting-ot javaslok.

A sorozat jelenleg a 86.résznél tart és linkelem az 1.rész :D = https://www.youtube.com/watch?v=JOI9JnKqgiM

Ja és nezavarjon meg (modos végigjátszás ez )

Na irj ha valamiben elakadtál lehetöleg privátban !

Jóestét!

2015. aug. 5. 21:15
 2/3 Drone007 ***** válasza:

Ha íjász-lopakodós karit szeretnél mágia nélkül (ami szerintem a legütősebb kombó), ahhoz nem árt az egykezes fegyver, és a könnyű vért, abban ugyanis gyorsabb a támadásod. Sőt eleinte az egykezes fegyvert érdemes fejleszteni, mert gyakrabban kerülsz közelharcba, mint gondolnád. A lopakodás pedig elég fontos neked, bónusz sebzések járnak a hátulról való támadáskor, ami nagyon jól jön. Íjjal ki lehet hozni 6x-es sebzést. A legdurvább azonban tőrrel, mert azzal 30x-os sebzést is ki lehet hozni egy sikeres meglepetés támadással. Már csak egy jól enchantolt és kiélesített sárkánycsont tőr kell, és minden vigyázatlan ellenfél egy ütés (vagy torokelvágás) :)

Az íj is fontos, főleg később sokkal hasznosabb mint a mágia, mert azt nem tudod úgy turbózni mint egy íjat.

A smithing (kovácsolás) minden harcos jellegű karakternek nagyon fontos. A tiszta varázslónak talán nem annyira, de azzal nagyon nehéz játszani.

2015. aug. 6. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a válaszokat. különösen a 2. válaszadónak mert eredetileg én is íj+tőr kombora gondoltam mágia nélkül csak stamina-ra tolva a pontokat...
2015. aug. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!