Létezik World of Warcraft Classic blizzlike privát szerver, ahol esetleg játszanak magyarok?
Wotlk óta játszok a játékkal és jelenleg ugye a Warlords van bent és minden kiegészítővel egyre könnyebb a fejlődés, gearelődés, már konkrétan LFR-ből meg lehet szerezni a legendary gyűrűt.
Kiváncsi lennék ,hogy milyen volt a játékélmény Classic-ba. Sokan mondják ,hogy akkor volt a legjobb.
Az nem annyira fontos ,hogy legyenek magyarok csak angol szerver legyen és blizzlike. Meg persze azért népes is legyen valamennyire.
Előre is köszi!
vanillagaming.org
Blizzlike, vanilla, a fórumot elnézve nem halt ki. Magyarokat nem tudom.
Egészség.
Köszi ,hogy írtál de ezt ismerem.
Sajnos ez nem blizzlike. 15x az xp szorzó.
nostalrius-on nagyon nagy közösség van magyarokból pedig nincs hiány alliance oldalon van 2 aktív magyar guild is!
Blizzlike és progressive server!
Akik azt mondják hogy vanillában volt a legjobb fejlődés azokból csak a nosztalgia beszél... Classok TALENTokra voltak kényszerítve , különben szart sem értek. Nem nehéz a fejlődés, hanem irtózatosan lassú és vontatott... Ha a wow ezen a szinten maradt volna (amit szerencsére megváltoztattak) akkor rég halott lenne az egész játék. Én magam is játszok már a kezdetektől, összes kiegben fejlődtem. Egyedül a vanilla ami nem hiányzik. A BC-ben már legalább a classok szabadon választhattak talentot...
[link] nagyon jó szerver, sok ember. Én is ott játszok perpill. Alli oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!